RHLIMAGING

Portretfotografie

Bekijk hieronder de foto’s die we met RHLIMAGING gemaakt hebben.
Hebt u ook interesse in een fotoshoot? Aarzel dan niet om ons vrijblijvend te contacteren! Wij staan u altijd met een lach te woord en zullen al uw vragen beantwoorden.
Onze fotoshoots zijn betaalbaar en van hoge kwaliteit!
U kan onderstaande knoppen gebruiken om naar onze contact pagina te gaan, of om onze sociale media te bekijken.

Dit zijn shoots die wij hebben gedaan. De prijzen voor een shoot zijn betaalbaar en in hoge kwaliteit. De foto’s worden uiteraard bewerkt, en afgeleverd via een downloadbare link bij de klant, in sommige gevallen is dit een USB-stick.
Hoe gaat een shoot in zijn werking? Na het contacteren via het contactformulier nemen wij contact met je op, dit is meestal via mail maar kan ook telefonisch zijn. Na een paar vragen gaat er een offerte opgemaakt worden, die bij akkoord ondertekent dient te worden en teruggestuurd via het mailadres. Nadien wordt er een datum en locatie van de fotoshoot afgesproken. Dit kan over heel België zijn, let wel dat vervoerskosten worden aangerekend. Na de shoot gaan we onmiddellijk aan de slag om uw foto’s te bewerken*. Enkele dagen later krijg je de afgewerkte foto’s in je mail via een link naar een Google Drive folder, hiermee kan je de foto’s in de hoogst mogelijke kwaliteit downloaden.

 

*Enkel de beste foto’s worden bewerkt, foto’s van slechte kwaliteit worden niet geleverd.